IntEger Iroda

Üzletviteli Tanácsadás, válság és csőd menedzselés, változáskezelés, privát banking, hitel közvetítés, energia-audit, pályázat írás, projektmenedzselés

 

Önnek abban kell döntenie, hogy

  • a hozam
  • a kockázat mentesség vagy
  • a likviditás

a fontosabb szempont a befektetéseinél.

A többit bízza egy szakértő csapatra, amely már bizonyított a pénzügyi befektetések terén. 

 Egy profi Privát Bankot ajánlok, mely független a nagy Bankoktól, sok befektetési tapasztalata és 71 tőzsdével van kapcsolata, így megtalálja az ön speciális igényeinek megfelelő befektetési lehetőséget a világban.

Az indításhoz csak telefonálnia kell:

30 951 7677 Kovács Attila

 

 

 

pénzügyi eszközök:

A kötvény hitelviszonyt megtestesítő értékpapír.

A kötvényben a kibocsátó (az adós) arra kötelezi magát, hogy az ott megjelölt pénzösszegnek az előre meghatározott kamatát vagy egyéb jutalékait, valamint az általa vállalt esetleges egyéb szolgáltatásokat, továbbá a pénzösszeget a kötvény mindenkori tulajdonosának, illetve jogosultjának (a hitelezőnek) a megjelölt időben és módon megfizeti, illetőleg teljesíti.

 A részvény

A részvény részvénytársaság által kibocsátott, tagsági jogot megtestesítő értékpapír. A részvény tulajdonosa tehát egyben a kibocsátó cég tulajdonosa is és mint ilyen, a közgyűlésen részt vehet a társaságot érintő döntéshozatalban is. Ugyanakkor a részvényes kötelezettsége a vállalattal szemben csupán a részvény értékének megfizetését jelenti.

A részvény, mint befektetés

A részvény befektetési jellege két dolgot jelent: egyrészt a részvények után a társaságok az üzleti év során elért hasznukból a közgyűlés döntésének megfelelően osztalékot fizethetnek, másrészt a részvények adásvételével árfolyamnyereségre lehet szert tenni. Ez utóbbi befektetési lehetőség értelemszerűen elsősorban a tőzsdére bevezetett részvényekre vonatkozik, hiszen ezek kapcsán biztosított a megfelelő likviditás (azaz bármikor készpénzzé tehető) és a részvény árfolyamát biztosító információk teljes körű nyilvánossága.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 4
Havi: 90
Össz.: 42 447

Látogatottság növelés
Oldal: Privát bankár
IntEger Iroda - © 2008 - 2019 - integeriroda.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »